20 Nisan 2015 Pazartesi

Wet n Wild Mat Ruj - Lipstick

Wet n wild mat lipstick


Hepinizin de bildiği gibi Wet n Wild markası  bir süre önce Gratis'lere geldi. Ben  Wet n Wild'ın çok övülen mat rujlarında almak istedim. Bu markanın Just Peacy, Mauve Outta Here, Sugar Plum Fairy adlı rujlarına sahibim ve sizlere bugün bu rujlardan bahsedeceğim.

Wet n Wild'ın mat rujlarından genel olarak bahsedecek olursam rujlar, ne kadar mat olsa da hafif bir kremsi görünüme de sahip. Kalıcılıkları ise high-end rujlarla yarışır. Bu rujları dudağımdan çıkardıktan sonra bile hafif bir renk kalıyor. Renk vermeleri çok iyi.

 Ancak her mat ruj gibi dudakta kuruma yapabiliyor. Açık renkleri dudak kusurlarını belli ediyor. Bu nedenle kullanmadan önce dudaklarınıza iyi bir peeling yaparak nemlendirmenizi öneririm.

Fiyat performans açısından çok iyi olan bu rujların maalesef ambalajı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Rujun bir kısmı dışarda kaldığı için sürekli kapağa sürülüyor. 

wet n wild just peacy rujwet n wild ruj


Just Peacy Ruj'a Gelirsek;  Tam bir yaz rengi. Şeftali rengi rujları seviyorsanız Just Peacy ruju çok 
seveceksiniz demektir.Yazın Bronz tende çok daha güzel duracağını düşündüğüm bu rujun sürümü kolay ve kalıcı. Mac'in Kinda Sexy Rujuna benzetiliyor. Ancak yukarıda da bahsettiğim gibi Just Peacy dudak kusurlarımı ortaya çıkardı. 

wet n wild rujwet n wild ruj


Mauve Outta Here; Kendisi için soğuk, mor alt tonlu bir pembe ruj diyebiliriz. Mauve Outta Here ruj, benim favori renklerimden. Çok sık Kullanıyorum bu ruju. Dudaktaki duruşu, renk verişi harika ve kalıcılığı çok başarılı.
Evde sürüp çıktıktan sonra tüm gün dudaklarınızda kalıyor.
wet n wild ruj
 wet n wild ruj


Sugar Plum Fairy; Çok güzel bir vişne çürüğü rengi. Çok kalıcı. Herkese yakışacağını düşündüğüm bir ruj. Bu ruj Mac Rebel'e dupe olarak gösteriliyor. Sugar Plum Fairy  ruju bir dudak fırçası yardımıyla sürmenizi öneririm. Eğer vişne çürüğü bir ruj arayışındaysanız bu ruja bakmanızı öneririm.

Benim bu rujlarla ilgili düşüncelerim böyle. Wet n Wild'ın mat  rujlarıyla ilgili sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder