21 Nisan 2015 Salı

Mac Fluidline Jel Eyeliner

Maccosmetics Eyeliner



Göz makayajı yaparken birçoğumuz için eyeliner vazgeçilmezdir. Bu nedenle  iyi eyeliner arayışımız hiç bitmez. Bu arayışlarınıza bir fikir vermek için bugün size Mac'in fluidline jel eyelinerından bahsedeceğim.


Bendeki rengi blacktrack. Tam bir siyah renk. Daha önce başka markaların jel eyelinerını da kullanmıştım. Bir kere mac onlar gibi kuruma yapmadı. Yapısı gayet güzel. Çok sıvı değil, sağa sola bulaşma yapmıyor. Keza çok katı da değil. Kolay bir şekilde göze uygulanabiliyor.



Eyelinerı sürdükten sonra çok hızlı kuruyup sabitleniyor. Eğer jel eyeliner kullanmada acemiyseniz bu durum işinizi biraz zorlaştırabilir.


Mac jel  eyelinerın  mata yakın bir görünümü var. Kalıcılığı son derece başarılı. Sabah sürüp çıkmanız yeterli. Eyelinerınızın tüm gün yerinde durduğuna inanabilirsiniz.


Bu ürünün 55 tl gibi bir fiyatı var. Fiyatı biraz pahalı gelebilir. Ancak Mac Fluidline jel eyeliner, uzun süre gidiyor. Ben bu eyelinerı Mac'in 266 numaralı açılı eyeliner fırçası ile uyguluyorum. Daha iyisini bulana kadar şimdilik favorim bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder