7 Mayıs 2015 Perşembe

Maybelline Color Tattoo Pink Gold - Krem Far


Bu yazımda sizlere Maybelline Color Tattoo krem farların Pink Gold renginden bahsedeceğim. Maybelline Color Tattoonun elimde pink gold dışında bir de eternal gold rengi mevcut.


Öncelikle söylemem gerekirse ben bir far insanı değilim. Ancak renkli renkli farları görünce almadan duramıyorum :) Buna rağmen Maybelline Color Tattoo Pink Gold, rengini çok sevdiğim, yaza çok yakıştırdığım ve kullandığım bir krem far.


Maybelline Color Tattoo Pink Goldun adında ne kadar gold geçse de ağırlıklı olarak gümüş yansımalara sahip ışıltılar barındıran bir pembe.


Maybelline Color Tattoo Pink Goldun yumuşak bir yapısı var. Bu nedenle sürümü gayet kolay. Ben pink goldu elimle uyguluyorum. Siz fırçayla da uygulayabilirsiniz. Ancak fırçadan temizlenmesi çok zor oluyor. 

Maybelline Color Tattoo Pink Gold, uygulayış şeklinize göre açık ya da daha koyu durabiliyor.


Kalıcılığı  orta seviyede. 24 saat gözde kalmıyor. yağlı göz kapaklarına sahipseniz bir bazla kullanmanızı öneririm. Ancak bazsız kullanımı da gayet iyi. Color Tattoo farları fırçadan ve gözünüzden temizlemek oldukça zor.

Maybelline Color Tattoo farların ambalajının cam olması  da oldukça şık bir görünüm sağlamış. Pembe farları seviyorsanız Maybelline Color Tattoo Pink Golddan bir tane edinmenizi öneririm.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder